Ukelele cursus

Hallo!


Een cursus ukelele spelen voor beginners.
Want uke spelen kan iedereen! En hoe leuk is het als je als ouder of docent mee kan tokkelen terwijl je zingt!

Wat bied ik aan:
– Een makkelijke online leeromgeving.
– Een basisdocument met uitleg over de 5 basisnoten.
– Uitleg, tips, ondersteuning en communicatie over de basis van ukelele spelen .
– 50+ vrije schoolse liedjes MET een super eenvoudige ukelele begeleiding.
– Voice clips, zodat je hoort hoe het liedje met begeleiding klinkt.
– Eventueel ruimte voor meer uitdaging d.m.v. verzoekjes.
– Een gezellige groep van juffen, meerster en ouders die elkaar steunen. (50+personen)

Let wel: Ik ben geen pro in het spelen van de ukelele, maar dat is juist mijn voordeel!!
Ik weet hoe je op een makkelijke manier elk liedje kunt begeleiden, omdat ik dit helemaal zelf heb uitgezocht in mijn jaren als juffie. Ik weet waar je tegenaan gaat lopen en ik weet wat de moeilijkheden zijn. Deze cursus past zich hier helemaal op aan!

Je kunt de cursus aanschaffen in de webshop!
Go check it out!

Heb je nog geen ukelele, dan is dit een hele mooie betaalbare optie:

Deze website gebruikt cookies om optimale ervaring te bieden. Mocht je daar een bezwaar tegen hebben klik dan op lees meer. Lees meer.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close