Reviews

Hallo allemaal!

Ik zou het ontzettend fijn vinden als jullie hier een review willen achterlaten.
Heb je coaching, begeleiding of advies ontvangen en wil je er iets over delen, dan waardeer ik het graag.
Heb je een workshop, lezing of studiedag bijgewoond, laat anderen weten hoe dit voor jou was.
Doe je mee aan de Ukelele cursus of heb je Stef en Lotje gelezen? Ook dan kun je gerust iets schrijven.

Duizend maal dank

Liefs Tessie

Inspiratie avond

Rated 4 out of 5
21/01/2022

Hartelijk dank voor de inspiratie avond!
Ik heb met mijn partner gekeken en we vonden het erg boeiend en nuttig. Het sluit helemaal aan bij hoe we opvoeden, maar we hebben ook weer heel veel bijgeleerd. Dank ook voor de presentatie. Zulke mooie woorden zakken na verloop van tijd toch weer weg en dan is het fijn om het terug te kunnen lezen en het weer op te frissen.

G & P

Kennis van zaken

Rated 5 out of 5
09/12/2021

Ik heb Tessie meerdere keren om advies gevraagd. Voornamelijk antroposofisch gerelateerde vragen. Soms vakinhoudelijk, soms pedagogisch en zelfs enkele keren diepgaand op de sofische stof.
Elke keer ontvang ik dezelfde dag nog antwoord en verbaas ik mij over de kwaliteit van de woorden.
Zij geeft mij meteen richting! Geïnspireerd en gemotiveerd ga ik dan weer aan de slag.
Die ene keer dat ze niet direct een antwoord had, was ze hier eerlijk over. Ze is in de boeken gedoken en heeft voor mij de ingewikkelde inhoud uiteindelijk beknopt uit kunnen leggen.
Super fijn om met Tessie te sparren hierover.
Oprecht bedankt

Anja S

Antwoord van De Vrije Juf

Wat fijn om te horen! Met alle liefde reageer ik op jouw vragen. Ik kan er ook veel van leren!

Mediteren; de verbinding met een jaarfeest en jezelf.

Rated 5 out of 5
16/10/2021

Meditatie tijdens een jaarfeest. De hectische vreugdevolle dag met een meditatie afronden. Nog even de diepere laag in jezelf. Wat was dat fijn en mooi vormgegeven. Ik raad het je zeker aan!

van Dorp

Ukelele cursus

Rated 4 out of 5
15/10/2021

Ik heb dit jaar de basisvaardigheden geleerd via Tessie haar Ukelele cursus.
In het begin was het nog lastig, vier akkoorden aanleren, zonder iemand naast je.
Er werd best wel wat van je zelfstandigheid gevraagd.
MAAR nu ik eenmaal die 4 akkoorden onder de knie heb, speel ik met zo veel plezier de liedjes die Tessie elk jaarfeest stuurt. Ook fijn dat ik zo nu en dan een verzoekje heb gedaan en dat Tessie hiermee aan de slag gaat.
Dus voor iedereen die het leuk vindt om iets nieuws te leren qua muziek, meld je aan!

I. van Aar

Coaching

Rated 5 out of 5
10/10/2021

Tijdens een turbulente fase waarin ik vastliep en mijn energie alleen maar minder werd, heb ik contact opgenomen met Tessie voor coaching. Tessie kwam met opdrachten die heel inzichtelijk waren. Per week een aantal opdrachten en een wekelijkse reflectie. Kleine stapjes werden groter en groter en elke keer lukte het Tessie om weer meer levensvreugde en energie terug te brengen en te sturen met vraagstukken. Ik ben heel blij dat ze mijn pad gekruist heeft. Ik ben dan ook erg tevreden met het pad dat we samen bewandelt hebben en met de tips en gesprekken die we gevoerd hebben. Ze wist bij mij op het juiste moment punten te raken door de verschillende opdrachten. Ik raad een coaching bij Tessie aan.

Daphne

Coaching d.m.v. kaartleggingen

Rated 5 out of 5
10/10/2021

Na een kaartlegging via insta was ik onder de indruk van wat jij me terug gaf op de door mij gestelde vraag. En hier begon ons coachtraject. Steeds weer bracht je me een stapje verder in mijn proces. Proberen zonder emotie verschillende situaties waar ik tegenaan liep te ontleden. En van daaruit kijken naar welke strategie ik steeds gebruikte en of ik daar iets anders voor in de plaats kon zetten. Dit blijft een leerproces voor mij, maar doordat ik iedere maand een gesprek met Tessie had, kon ik dit steeds weer inzetten en bleef het proces gaande. Ik ben namelijk iemand van nogal snel van iets in gang zetten en het daarna laten doodbloeden. Na een zomer waarin ik even afstand heb genomen, ga ik de komende herfst/wintermaanden wekelijks weer tijd maken voor het door Tessie opgestelde werkboek om zo mijn innerlijk proces verder aan te gaan.
18-09-2021

J. BEERENDONK

Inzichtvol, toepasbaar en laagdrempelig

Rated 5 out of 5
10/10/2021

Voordat ik met het coaching traject begon was ik mezelf even helemaal kwijt, ik zag de toekomst somber in en was in afwachting van een traject bij een psycholoog.
Doordat ik met iemand gesproken had die ook een coaching traject van Tessie doorlopen had en dit als zeer positief ervaren heeft, heb ik ervoor gekozen om zelf ook een coaching traject van Tessie te volgen.
Ik vond de manier waarop Tessie mij en mijn problemen/vraagstukken benaderde heel aangenaam. Voor mij voelde het heel fijn om eens gesprekken te voeren met iemand die niet voor psycholoog gestudeerd heeft, omdat dat hele andere invalshoeken oplevert. Ze luistert heel goed, kan goed aanvullen om tot een goede hulpvraag te komen en vat vervolgens alles goed samen om alles goed helder te krijgen. De manier waarop Tessie de coaching doet is verhelderend en vernieuwend. Ook is geen enkele keer hetzelfde, omdat we op verschillende locaties hebben gewandeld en ook de natuur verandert.
Tessie heeft mij heel veel inzichten gegeven, stof om over na te denken en realisatie momentjes. Dit maakt dat ik dit nu ook in mijn dagelijks leven kan toepassen en dat ik meer rust ervaar.
In het begin kon ik me niet zo goed voorstellen hoe het coaching traject mij zou kunnen helpen, maar juist omdat het zo laagdrempelig is, het vormgegeven wordt in en door de natuur, Tessie zich erg flexibel opstelt en er geen psycholoog bij komt kijken, was het voor mij een groot succes.
En ik zou dit anderen ook graag gunnen! Dus twijfel je of het iets voor jou is? Ik zou zeggen…. Probeer het gewoon eens. Gun het jezelf!
5-7-2021

S. Janssen

Coaching was ontzettend fijn

Rated 5 out of 5
10/10/2021

Tessie kwam als geroepen. Ik zat al wekenlang met twijfel in mijn hoofd en kreeg door Tessie weer een heldere manier van kijken.
Door eerste stappen te zetten, merk ik nu dat alles begint te lopen. Zonder de coaching had ik dit niet gedurfd.
Ik heb maar 3 sessies nodig gehad en voel de druk die op mijn schouders zat niet meer.
09-04-2020

D. VAN HAGEN

Mini reading was heel fijn

Rated 5 out of 5
10/10/2021

Na veel contact via de app vandaag echt kennisgemaakt met Tessie. Een heel vertrouwd gesprek en wat gaf ze me een fijne Reading!
Zo herkenbaar en wat een mooie inzichten. Ik ga met volle kracht vooruit! Dankje Tessie
26-02-2021

Monique

Wandelcoaching

Rated 5 out of 5
10/10/2021

Ik was in het begin een beetje sceptisch toen Tessie mij vroeg om mij te coachen tijdens een paar wandelcoach-sessies.
Ik wilde het wel proberen, want wandelen doet me altijd goed en ik dacht: “ik kan dan op z’n minst mijn hart luchten”.
Ik vroeg me wel af of ik (een persoon bekend met coaches en therapie) er nog wat van zou kunnen leren.
Want wat zou ze me nog vertellen wat ik nog niet wist? Nou genoeg!
Tessie’s gebruik van ‘dingen’ in de natuur en om ons heen in metaforen is krachtig.
Niet alleen maakt ze problemen visueel en daardoor mogelijk om aan te pakken, maar ze laat je ook ervaren hoe bepaalde keuzes
en gedachten zijn/voelen.
Ja je moet nadenken, zo nu en dan een beetje ‘huiswerk’ maken, maar tijdens een wandeling ben je vooral ook praktisch bezig
en maak je dingen zowel abstract als heel specifiek.
Er zijn dingen die ik opnieuw heb geleerd, kennis wat ik heb uit kunnen breiden, maar ik heb vooral nieuwe handvaten en tools
gekregen die ik meeneem in mijn leven (als moeder).
Daarnaast geeft het wandelen, vooral in de natuur, ruimte.
Letterlijke ruimte om je heen, maar ook ruimte om af en toe weg te draaien of om even een stap opzij/achteruit/vooruit te zetten
wanneer je dat nodig hebt.
Daarnaast krijg je de mogelijkheid om ook even terug te gaan naar wat we allemaal vergeten: bewust kijken, zien, horen, voelen en ruiken, want
dat heeft de natuur en het buiten zijn natuurlijk ook te bieden.
(10-02-2021)

A. Janssen

Erkenning en steun

Rated 5 out of 5
10/10/2021

Zo fijn als iemand meekijkt en meedenkt. Ik voelde mij erkend en gesteund door Tessie’s woorden.
Daarnaast voelde ik mij gesterkt en voelt alles wat lichter aan.
Mede omdat Tessie mij uitnodigde om aan het einde praktisch en concreet aan de slag te gaan, d.m.v. van vragen en oefeningen thuis.
Ik voel dat ik weer weet hoe ik vooruit kan en voel meer vertrouwen in mijn hoofd.
( 22-10-2020)

I Smeets

Reading

Rated 5 out of 5
10/10/2021

De reading die jij gisteren aan mij en een vriendin hebt gegeven was geweldig.
Zonder verwachting, vragen of uitleg trok jij mijn kaarten.
De kaarten gaven precies aan wat speelde.
Hierdoor zijn inzichten gekomen waaraan we kunnen werken.
Heel erg bedankt! Ik heb het als heel fijn ervaren.
september 2020

Angelique

Fijn en praktisch

Rated 5 out of 5
10/10/2021

Langzaam druppelen nog een hoop gevoelens en gedachtes binnen.
Je voelt de liefde en de passie tijdens de sessies.
Je geeft niet alleen een boodschap mee, maar ook praktische handvatten om ermee aan de slag te gaan.
Een hoop om over na te denken. Nogmaals dank!
augustus 2020

G. vd V.

%d bloggers liken dit:

Deze website gebruikt cookies om optimale ervaring te bieden. Mocht je daar een bezwaar tegen hebben klik dan op lees meer. Lees meer.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close