Devrijejuf als spreker

Op deze pagina kunnen jullie meer lezen over mijn aanbod rondom workshops, lezingen en studiedagen.

Ik combineer humor en inhoud, speel als spreker in op de processen binnen een organisatie en haak in op thema’s als antroposofie, samenwerking, communicatie, effectiviteit en creativiteit.

Ik studeerde af aan de Pabo en een HBO docentopleiding tweedegraads en geef vanaf mijn zeventiende lezingen en workshops. Daarnaast ben ik jarenlang als traineracteur actief geweest en ben ik een gecertificeerd coach. ( wandelcoach/ mindset coach)
De laatste tien jaar ben ik bezig geweest met lesgeven op de vrijeschool, coaching, schrijven, studeren en cursussen vormgeven. In 2018 ben ik mijn eigen onderneming gestart en help ik vrijeschool liefhebbers, ouders en docenten met persoonlijke groei, inspiratie en creatieve ontwikkeling.
Ten slotte kan ik met veel trots zeggen dat ik twee succesvolle sofische voorleesboeken geschreven heb:
“Stef en Lotje vieren de jaarfeesten” en “Stef en Lotje gaan naar de eerste klas.”

Tessie inspireert individuen, teams en organisaties om de antroposofie tot daadwerkelijk handelen om te zetten, perspectief te zien en zich voortdurend te verbeteren in hun werk. Dit zorgt voor prachtige prestaties, toegenomen werkplezier en persoonlijke groei.

Voordat je mij als spreker boekt, is het goed om jezelf de volgende vragen te stellen:
– Wat is het doel van de bijeenkomst of dag?
– Hebben we een specifiek thema in gedachten?
– Wat is het programma van de bijeenkomst of dag?
– Wat zijn de behoeftes van het team?

Tessie als dagvoorzitter:
De dagvoorzitter is de persoon die het programma namens jouw organisatie in goede banen leidt. Ik ben het visitekaartje van je school of organisatie. Ik spreek met humor, enthousiasme en plezier jouw evenement aan elkaar. Als dagvoorzitter neem ik het publiek mee door het inhoudelijke programma van je event en til ik je event naar een hoger niveau. 

Thema’s:

-Temperamenten en constituties
-Liefdevolle grenzen
-Opvoeding en rituelen
-Verhalen vertellen
-Getuigschriften
-Nebenübungen
-Het drieledig/ vierledig mensbeeld
-Laagdrempelig ukelele spelen
-Periode onderwijs ontwerpen/ inspiratie
-Plannen effectief uitvoeren
-Executieve functies in het vrijeschoolonderwijs
-Communicatie of besluitvorming op de werkvloer
-Een veerkrachtige mindset bouwen

Kosten:
De kosten hangen af van een aantal factoren:
Zo moeten de volgende punten allemaal in acht worden genomen.

1) Kennismakingsgesprek
2) Het voorbereiden van de workshop/ lezing/ studiemiddag.
3) Goed en werkend materiaal.
4) Reiskosten

Zodra duidelijk is geworden wat de hulpvraag is en hoe we het project gaan invullen, zullen we samen de kosten bespreken. Er is ook een mogelijkheid om in termijnen te betalen.

Neem gerust contact op en wellicht kunnen we er samen een mooie dag van maken!
Deze website gebruikt cookies om optimale ervaring te bieden. Mocht je daar een bezwaar tegen hebben klik dan op lees meer. Lees meer.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close