Ik combineer energie, humor en inhoud, speel als spreker in op thema’s als antroposofie, mindset, communicatie, effectiviteit, zelfliefde en creativiteit.

Ik studeerde af aan de Pabo en een HBO docentopleiding tweedegraads en geef vanaf mijn zeventiende lezingen en workshops. Daarnaast ben ik jarenlang als traineracteur actief geweest en ben ik een gecertificeerd coach.
De laatste veertien jaar ben ik bezig geweest met doceren op vrijescholen, coaching, schrijven, studeren en cursussen vormgeven. In 2018 ben ik mijn eigen onderneming gestart en geef ik lezingen en workshops aan vrijeschool liefhebbers, ouders en docenten over persoonlijke groei en Waldorf-inspiratie.

Tessie inspireert individuen, teams en organisaties om tot zelfliefde te komen via de antroposofie en om dit tot daadwerkelijk handelen om te zetten, perspectief te zien en zich voortdurend te verbeteren in hun werk.

Tessie als spreker:
Ik ben als spreker in te huren voor ouderavonden, thema-avonden, opleidingen en cursussen.
Als spreker maak ik het thema dat jullie gekozen hebben eigen en breng dit aan jullie publiek met enthousiasme en helderheid.

Thema’s die je zou kunnen kiezen:

-Temperamenten en zelfliefde
-Liefdevolle grenzen in de opvoeding.

-De geestelijke wereld en de groei van jouw ziel
-Zelfliefde ontwikkelen

Tessie als workshopbegeleider:
Mijn specialisatie is het thema liefdevolle grenzen geven. Niet alleen aan kinderen of volwassene, maar ook aan jezelf. Je kunt bij mij een workshop-dag (of tweedaagse) boeken, zodat we diep in dit thema duiken.

Wil jij jouw team helpen met meer veerkracht, duurzaamheid, werkplezier en een flexibele mindset? Mooi! Dan neem ik al mijn ideeën, werkvormen en materialen mee en gaan we gezamenlijk en effectief aan de slag om jouw team weer een stapje dichterbij balans te krijgen.

Waarom Devrijejuf kiezen?
1: Elk event is een unieke kans om mensen en organisaties te inspireren en iets mee te geven. Een unieke belevenis en ervaring, waar maanden later nog over wordt nagedacht en gesproken. Iets dat positief bijdraagt, in het werk en in het leven. Daar zorg ik voor.

2: Mijn workshops zijn leerzaam en informatief en leiden tot heldere inzichten over een sterkere mindset gekoppeld aan antroposofie. Als geboren verhalenverteller weet ik mensen ook in het hart te raken, met hun handen aan het werk te zetten en het hoofd koel te houden. Met humor als instrument voor ontspanning, zodat mensen zich openstellen voor nieuwe inzichten, ideeën en oplossingen.

3: Ik deel inzichten en kennis die men zou moeten weten. Daarmee verschaf ik een dieper inzicht in hoe we denken, doen en laten. Waar onze belemmerende overtuigingen schuilen en hoe we deze kunnen loslaten. In eigen belang alsmede in het belang van het kind.

4: Ik bied duidelijkheid, hoop en inspiratie. Mijn aanpak is simpel en meteen toepasbaar. We kijken naar sympathieen en antipathieen en vormen zo een stevige intrinsieke motivatie. Vandaag ietsje beter dan gisteren. Morgen een stapje verder dan vandaag en dat vertaalt naar de praktijk van vandaag. In het leven en het werk.

5: Mijn workshops staan altijd bol van de interactie. Vraag mij tijdens mijn verhaal gerust ‘het hemd van het lijf’. Hoe creatiever de vragen hoe leuker het debat. Ik maak gebruik van spelkaarten, gesprekswerkvormen, creatieve werkvormen en Kahoot. Vaak hilarisch, met verrassende kwinkslagen. Een unieke combinatie van inhoud, ontspanning en impact.

Neem gerust contact op en wellicht kunnen we er samen een mooie dag van maken!