Gids: Welkom bij je (T)huisonderwijs

Elbertje Floris is leerkracht en heeft haar ervaring vooral opgedaan in het speciaal onderwijs, maar ook in het regulier en de vrijeschool. Zij wil ouders die vrijeschools thuisonderwijs ambiëren, inspireren en heeft hiervoor een uitgebreide gids gemaakt. Hoe gaaf is dat!

In deze gids vind je allerlei vragen, informatie en tips om te ontdekken hoe jouw (T)huisonderwijs eruit gaat zien. Op welke manier jij je kinderen in hun kracht kunt laten staan.

In de gids staan-op leeftijd en schooljaar- in grove lijnen wat je van de kinderen mag verwachten en ze aan kan gaan bieden. Achter in de gids staan een aantal tools die je kunt gebruiken om het leeraspect overzichtelijk te maken.  Welke verhalen kun je voorlezen of vertellen? Welke mooie boeken passen daarbij? Welk materiaal is handig om in huis te hebben? Allemaal vragen waar je in de gids antwoord op krijgt en mee aan de slag kan gaan.

Voor €15,95 schaf je dit inspiratie-volle document aan!

Luister hier de podcast van Elbertje!

Laat een reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website gebruikt cookies om optimale ervaring te bieden. Mocht je daar een bezwaar tegen hebben klik dan op lees meer. Lees meer.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close