Greyhaus: Mijn favoriete duurzame kledingwinkel!

Zoals jullie weten schrijf ik graag over mijn favoriete producten, en in het centrum van Heerlen ligt een geweldig leuke winkel ( met online webshop!) : Greyhaus! Deze winkel streeft er naar om kleding en accessoires te verkopen die green of grey label zijn. Wat betekent dit?

Als je items koopt van een green of grey (gray)label dan koop je spullen die op een ecovriendelijek manier zijn geproduceerd. Green is optimaal. Grey is grotendeels natuurvriendelijk.  Kleding van biologische wol is vaak green label. Kleding waar naast biologische stoffen ook viscose of andere bijna groene stoffen worden toegevoegd is grey label. Er wordt niet alleen naar de stoffen gekeken, maar ook naar de manier van verven, verpakking en bezorging. 

Vanaf Maart 2018 is deze boetiek geopend in de Raadhuisstraat in Heerlen. Greyhaus straalt een en al eenvoud en stijl uit en je vindt er een mix van “grijze” en “groene” merken, voor dames, heren en kinderen. Merken die zich inzetten voor duurzaamheid, zowel op milieuvlak als op sociaal-menselijk gebied.
Check zeker eens haar webshop!

Merken mannen:
KnowlodgeCotton Apparel 
Blaumax
Klitmoller 
Elvine
Kuyichi.

Voor dames:
Lana
Blaumax
Kuyichi
Elvine

pampelonne denim

De winkel wordt gerund door Bianca ( een vrije school moeder ). Een sociale en lieve dame die veel weet van de producten die ze verkoopt. Ze heeft een oog voor de mode en haar advies is vaak spot on.
Wij komen er ontzettend graag. Je kunt namelijk met z’n tweeën een paar uur vertoeven in de winkel en met een tasje vol leuke kleding de deur uitlopen. Geen gedoe met wachten in een winkel voor mannen ( of vrouwen). En geen schuldgevoel over fast fashion.

Naast kleding vind je er ook tassen, sieraden, sjaals en ondergoed, geurkaarsen en beauty producten ( voor de mannen).

En wat misschien ook nog wel leuk is om te vertellen. De winkel ligt naast “de Lappenmanj”. Een houten speelgoedwinkel. Dus iets leuk voor papa en mama en iets leuk voor de kleine 🙂

Bekijk hieronder de galerij:

 

1 gedachte over “Greyhaus: Mijn favoriete duurzame kledingwinkel!”

 1. Hallo,
  Ik heb een vraagje.
  Hebt u al een naaister voor het veranderen van u verkochte kleding? Ik zou dat graag willen doen.
  Of dat u u klanten naar mij door wilt sturen, ik heb ook een lockmachine voor een mooie afwerking van de kleren.
  Hoop op een reactie van u.
  Met vr groet.
  Marianne Moonen 06-23734231
  Heerlen

  Beantwoorden

Laat een reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:

Deze website gebruikt cookies om optimale ervaring te bieden. Mocht je daar een bezwaar tegen hebben klik dan op lees meer. Lees meer.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close