Koop het boek: Stef en Lotje vieren de jaarfeesten.

Hallo allemaal,

Het is eindelijk zo ver.
Ons boek is officieel in de verkoop gegaan.
‘Stef en Lotje vieren de jaarfeesten’ is na maanden, weken, dagen en uren schrijven, tekenen, editen en 1000 keer nalezen klaar.

Heidi en ik, twee enthousiaste vrijeschoolmoeders hebben hopelijk iets gemaakt waar wij allen veel plezier aan kunnen beleven en wij hopen dat jullie met net zoveel liefde naar de verhalen kunnen kijken als wij dat doen. Wij hebben ervoor gekozen om het hele proces zelf te doen, en we hebben enorm genoten en heel veel geleerd.

Waar gaat het boek over:

Stef en Lotje zijn een tweeling die naar een vrijeschool gaan in de klas van juffie Helene. Thuis en in de klas vieren Stef en Lotje twaalf jaarfeesten. Vijf verhaaltjes per feest, dus een heel jaar voorleesplezier!

Hoeveel kost het boek?
Het boek kost € 19,99 inclusief verzendkosten.

Nu kopen

2 gedachten over “Koop het boek: Stef en Lotje vieren de jaarfeesten.”

Laat een reactie achter!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:

Deze website gebruikt cookies om optimale ervaring te bieden. Mocht je daar een bezwaar tegen hebben klik dan op lees meer. Lees meer.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close