Astrology Rocks!

In de Corona tijd heb je genoeg ruimte en minuten om af en toe eens iets nieuws te ontdekken.
Zo heb ik de astrologie ontdekt.
Al jaren fascineert mij het feit dat mensen zo ontzettend veel weten van de maan, de sterren en hoe ze zich tot elkaar verhouden. Het lijkt duimzuigen, maar er zit behoorlijk wat meten en weten achter.
Via Instagram kwam in in contact me Leida. Zij runt de site AstrologyRocks.
Zij woont in Friesland in een prachtig huis en informeert via haar site en Insta ons over de maand en sterrenbeelden.

Nu klinkt dat een beetje wazig en vaag, maar het is echt heel erg gaaf!
Zij zegt zelf ook: “Betekent dit nu dat ik zo’n zweverig typje ben die alleen maar kan praten over zielcontact maken en met Volle Maan in haar nakie rond een kampvuur huppelt? Nee hoor, wees gerust. Ik ben getrouwd met de meest nuchtere West-Fries die er rondloopt en die zorgt dat ik met beide benen op de grond blijf staan.”

Wat kun je nu allemaal leren van Leida:

Ken jij je sterrenbeeld (zonteken) al? Nu kun je ook je maanteken ontdekken! Want de zon is niet het enige teken op jouw geboortedag die invloed heeft op jou. Naast je Zonneteken beinvloeden nog 9 andere planeten jouw karakter en deze maken onderling ook allemaal weer aspecten met elkaar. Eén van deze ‘planeten’ is de Maan. Jouw Maanteken staat voor jouw emoties, je instincten, al het onbewuste wat zich onder de oppervlakte afspeelt. Dus om jouw gevoelens daadwerkelijk te begrijpen en te ontdekken waar zij vandaan komen, is het belangrijk om te weten in welk astrologisch teken de Maan stond toen jij geboren werd. Je kunt GRATIS een e-book downloaden om je maanteken te ontdekken.

Naast dit leuke werkboek biedt Leida nog meer cursussen via e-books . Zo kun je leren hoe je een maancirkel kunt opzetten of hoe je jouw eigen volle maan ritueel tot stand kunt brengen. Om deze cursussen meer body te geven, verkoopt deze moon-chick ook prachtige maankalenders.
Ik heb er zelf thuis ook eentje mogen ontvangen. De nachtblauwe kleur met gouden details heeft al menig bezoekje weten te interesseren.

Leida schrijft ook mooie blogs over de maan en de sterrenbeelden. Haar informatie is heel duidelijk en interessant om te lezen. Ook haar Instagram account is een grote aanrader als je meer wil weten over astrologie. Ik ben een beginner, maar leer met ontzettend veel plezier de wereld van de maan en sterren kennen op dit moment!

Gaaf he!? Ik ga in ieder geval de komende tijd gefascineerd doorlezen. Wat vinden jullie van astrologie? Ik ben erg benieuwd naar jullie reacties!

Laat een reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website gebruikt cookies om optimale ervaring te bieden. Mocht je daar een bezwaar tegen hebben klik dan op lees meer. Lees meer.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close