Online duurzaam speelgoed kopen? De Grote Wolf!

Als kersverse moeder wil ik speelgoed vinden dat past bij mijn kind. Daarnaast vind ik het belangrijk dat speelgoed duurzaam en natuurlijk (gemaakt) is. Omdat ik het liefst tweedehands koop, speur ik dagelijks op het web naar houten speelgoed van kwaliteit. En toen kwam ik terecht bij De Grote Wolf!
Dit winkeltje is het delen waard!

De Grote Wolf ā€“ Houten Speelgoed Eindhoven

Tell me more:

De Grote Wolf- Houten speelgoed is een webwinkel opgericht door Vera Wolf. Zij is moeder van twee lieve kinderen en verkoopt duurzaam ingespeeld speelgoed. Haar motto is samen consuminderen door hergebruik. Waarom duur nieuw houten speelgoed kopen, terwijl er al zo veel mooi speelgoed gemaakt is!? Ze heeft zelfs “De Libelle Ster 2018” gewonnen met haar onderneming.

De Grote Wolf verkoopt ook Outlet producten. Het betreft NIEUW houten speelgoed. Het houten speelgoed is ongebruikt en wordt tegen een zacht prijsje aangeboden.

Samenwerking:

De Grote Wolf werkt ook samen met een dagbesteding in een houtwerkplaats. Deze speelgoeddokters repareren en schuren kapot houten speelgoed.  Daarnaast werkt ze ook samen met enkele gepassioneerde/ gepensioneerde houtbewerkers. Samen blazen zij oud speelgoed nieuw leven in. Op deze manier belandt dit kapotte speelgoed niet op de afvalberg. Ik word hier heel blij van!

Waar kun je ze vinden:

De Grote wolf bevindt zich in Eindhoven, Edisonstraat 15. In dit pand kun je fysiek het speelgoed kopen! Als je iets bestelt bij De Grote Wolf dan wordt dit altijd in hergebruikte dozen verzonden. Je kunt contact opnemen met Vera als je (kapot) speelgoed wilt afgeven of haal je online aankoop op in de studio en snuffel meteen even rond in de grote poppenkast vol met houten speelgoed.

Meer weten over natuurlijk en duurzaam speelgoed? Check ook mijn andere blog posts over Natuurlijk Speelmateriaal

Laat een reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website gebruikt cookies om optimale ervaring te bieden. Mocht je daar een bezwaar tegen hebben klik dan op lees meer. Lees meer.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close