Favoriete eco-friendly schoonmaak producten

Hallo allemaal

Vandaag kwamen een paar pakketjes in de post waar ik al een tijdje op wachtte.

In deze doosjes zitten een paar van mijn favoriete ecologische producten.

Ik wil jullie kennis laten maken met deze producten! Hopelijk inspireer ik jullie 🙂

Alle producten kun je terugvinden bij De online drogist.

Marcels green soap:

Ik ben groot fan geworden van de reinigingsproducten van het merk Marcels green soap. Ze hebben een hele lijn aan producten: wasmiddel, allesreiniger, handzeep, reinigingsspray, en afwasmiddel. Naast dat het product super eco-friendly is en de plastic flessen gerecycled zijn, ruikt het SUPER lekker. Vooral de Patchouli Cranberry.

De prodcuten zijn 99% biologisch afbreekbaar. De geuren zijn heerlijk en verrassend. Allemaal gebaseerd op de natuur, kruiden, bloemen en vruchten.

  • Vol met plantaardige zepen, natuurlijke oliën en zijn dierproefvrij.
  • Bevatten geen kleurstoffen, parabenen, fosfaten, chloor, ammonia of zuren.
  • 100% gerecycleerd en 99% biologisch afbreekbaar.

Ik kan ECHT niet meer zonder. Je kunt het kopen bij de Appie of gemakkelijk online.

Ecover:

Het volgende merk waar ik jullie kennis mee wil laten maken is Ecover. Een lijn met wasmiddel, allesreiniger, handzeep, bleekmiddel, en afwasmiddel.

Hun visie is: clean business, water, plastic, sourcing, ingredients, fragrances, design en manufacturing. Momenteel is bij Ecover de plastic fles recyclebaar, maar binnen een korte tijd willen ze gerecycled plastic gaan gebruiken. Ze gebruiken natuurlijke ingrediënten en zijn daarom vegan.

Neem eens een kijkje op de site: https://www.ecover.com

Een hele vlotte en leuke site om meer te weten over deze producten!

Afbeeldingsresultaat voor ecover logo

Ecoforce:

EcoForce maakt alledaagse producten groener, duurzamer en milieuvriendelijker. Door gebruik te maken van gerecyclede en recyclebare materialen zijn alle EcoForce producten veel milieuvriendelijker dan de gewone wegwerpproducten. De schoonmaakproducten van EcoForce worden voor een zo groot mogelijk gedeelte gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Door te recyclen wordt er olie en energie bespaard en uiteraard afval. Zo heb je sponsjes, poetsdoekjes, stofdoeken, en afwasborstels in huis die eco friendly zijn! Ik ben fan!

Seepje:

Seepje is een prachtig natuurlijk product! Ze worden steeds bekender en ik gebruik dit product ook graag in huis. De geuren zijn kruidig en mild en ze reinigen goed.

Seepje is op basis van vruchten gemaakt. De Sapindus mukorossi vruchten groeien aan bomen in- en rondom het Himalaya gebergte. De schillen van deze vruchten bevatten een natuurlijke vorm van zeep, saponine genaamd. In jouw wasmachine komen ze met water in aanraking, waardoor ze zeep spontaan vrijlaten! Hypoallergeen en zonder chemische extra’s, maken deze superschillen jouw was heerlijk schoon én zacht.

Afbeeldingsresultaat voor seepje

De natuurlijke zeepvorm is fijn voor je huid en je was! Daarbij werken de schillen ook nog eens als wasverzachter en kun je ze voor alle soorten was gebruiken, zelfs voor delicate stoffen zoals wol en zijde. Voor een extra lekker geurtje, hebben ze bij de geurvarianten een flesje met 10 milliliter biologische etherische olie toegevoegd.

Ook is er zeep in vloeibare vorm te verkrijgen. Zo heb je ook wasmiddel en allesreiniger in huis!

Eco-egg:
Het is een plastic ( het betere soort hihi) ei de je in de wasmachine gooit.
Je wast met minerale parels en bespaart geld. Het is milieuvriendelijk en is een hypoallergeen alternatief voor wasmiddel.


Laat een reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website gebruikt cookies om optimale ervaring te bieden. Mocht je daar een bezwaar tegen hebben klik dan op lees meer. Lees meer.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close